Ο συντονιστής του έργου LIGBIO-GASOFC, διευθυντής του Εργαστηρίου Τεχνολογίας Περιβάλλοντος του Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας στην Ιεράπετρα – Κρήτης.

Ierapetra

Αναμνηστική Φωτογραφία από την επιτυχημένη εκδήλωση για τις προοπτικές των τεχνολογιών υδρογόνου και κυψελών καυσίμου στην Ιεράπετρα. 

Συγχαρητήρια στον Δήμαρχο Ιεράπετρας Θεοδόση Καλαντζάκη για την πρωτοβουλία και τον Μανόλη Σταματάκη για την άρτια οργάνωση της εκδήλωσης. Συνομιλητές στην εκδήλωση για την εφαρμογή των τεχνολογιών κυψελών καυσίμου και υδρογόνου στην Ελλάδα ήταν οι Γιώργος Χατζημαρκάκης (Γενικός Γραμματέας Hydrogen Europe), Νίκος Λυμπερόπουλος (Υπέυθυνος τεχνολογιών παραγωγής Υδρογόνου στο FCH-JU), Θανάσης Στούμπος (Εθνικός Εκπρόσωπος στην ΕΕ), Γιώργος Αλεξάκης (Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Ευρωπαϊκών και Διεθνών Θεμάτων της Περιφέρειας Κρήτης) και ο Γιώργος Φρουδάκης (Πρόεδρος του Τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Κρήτης).
Ο συντονιστής του έργου LIGBIO-GASOFC παρουσίασε μεταξύ άλλων τις προσπάθειες της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και του Δήμου Κοζάνης για την συμμετοχή των τεχνολογιών υδρογόνου και κυψελών καυσίμου στο ενεργειακό μίγμα της περιοχής ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον αποκόμισε η ιδέα και οι στόχοι του έργου LIGBIO-GASOFC. Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και η ερευνητική ομάδα του Εργαστηρίου Τεχνολογίας Περιβάλλοντος σύντομα θα είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της Ελληνικής Εταιρείας Υδρογόνου και του Hydrogen Europe. Συνεχίζουμε να αναδεικνύουμε τις δυνατότητες και διευρύνουμε την δικτύωση του Πανεπιστημίου μας διεθνώς παρά τις συνεχιζόμενες προκλήσεις και προσπάθειες υποβάθμισής του.